"Als multimedia designer bedenk ik diverse art-concepten, illustraties, animaties en videokunst voor bedrijven instanties en particulieren".

together

we make some magic

Logo Bier & Stijl

"Een logo, visitekaartje of flyer ?

Natuurlijk kan dat, maar voordat ik er aan begin wil ik weten wat jouw wensen en ideeën zijn".

product & huisstijl

"Een stijl puur op maat gemaakt, eigen sjiek, biologisch, of een ambachtelijke uitstraling met een verhaal.

kunst op maat

"We hadden wat wensen waar ze enthousiast haar creativiteit op los heeft gelaten, het is een mooi en uniek etiket geworden...

grafisch ontwerp

"Een idee, een vaag plaatje en de vrije hand. Met die drie dingen kwam ik binnen lopen bij noefy en meer had ze niet nodig. Het uiteindelijke resultaat is zo ... 

Productfotografie en bedrijfsfotografie zijn heel divers en de kosten lopen uiteen. High-end fotografie is afhankelijk van de wensen en eisen van de opdrachtgever. De kosten zijn goed vooraf te bepalen. U ontvangt altijd een heldere offerte. Dit voorkomt extra kosten achteraf.

Noefy heeft een eigen fotostudio maar fotografeert ook net zo makkelijk op locatie. Elke opdracht wordt van te voren doorgesproken. Ik denk graag met je mee hoe we de opdracht zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Foto’s en films worden aangeleverd in het formaat van uw wensen zodat u direct ermee aan de slag kunt.