noefy colors-in-the-air
Noefy tevreden klant
noefy referenties

Het is een feestje om je logo te laten ontwerpen door Noefy. Bedankt voor het werk en de gezellige ontwerpmomenten die we gehad hebben.

Een aantal jaar geleden hebben we een paspop gekocht toen V&D dicht ging. We hadden een idee om hier iets leuks mee te laten doen: beschilderen door een kunstenaar. 

 

Al snel hebben we hiervoor Noefy benaderd. We waren erg benieuwd, omdat ook onze dochters iets op de pop wilden hebben wat ze leuk vinden....

 

We zijn erg blij met ons kunstwerk/ familiestuk/ paspop en genieten er elke dag van, want ze staat mooi te pronken in de woonkamer! En als we de voorkant beu zijn, dan draaien we haar gewoon een beetje om, want aan alle kanten is er wat te zien....

Super bedankt Aswintha!
 

Leo, Jane, Ruby en Nina de Pan

"Een idee, een vaag plaatje en de vrije hand. Met die drie dingen kwam ik binnen lopen bij noefy en meer had ze niet nodig. Het uiteindelijke resultaat is zo goed dat ik het binnenkort zelfs laat vereeuwigen op mijn lichaam. Volgens mij zegt dat wel genoeg over de uitwerking en kwaliteit die noefy heeft gerealiseerd."

"Aswintha heeft een etiket voor onze honingpotjes ontworpen. We hadden wat wensen waar ze enthousiast haar creativiteit op los heeft gelaten, het is een mooi en uniek etiket geworden. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!"

"Na een leuk gesprek, waarin we onze ideeen hebben besproken, heeft Aswintha een prachtig schilderij voor onze zoon Dyon gemaakt. Via Timelaps konden we op een leuke manier het process volgen. We zijn erg blij met het eindresultaat!"

Daniel, Ismene & Dyon Villee

"Ze voelt goed aan wat de klant in gedachte heeft. Ter plaatse de layout besproken en bijgeschaafd dit ervaar ik als erg plezierig. Aswintha werkt nauwkeurig en accuraat."

"Kunstenaars met nog grotere werken als die van mij zullen de gallery misschien te klein vinden , maar ik vond het in elk geval oké. De reacties van de mensen die ik heb uitgenodigd waren positief over zowel de gallery als de opening. Ik zal zeker nog proberen om in Noefy Gallery te exposeren. "Ik zou de Noefy Gallery zeker aanraden bij andere kunstenaars."

 

 

"Samen denken hoe een expositie in te richten, bij As kreeg ik alle ruimte om te proberen en kijken wat werkt."

Vrouw van Rinus - Vincent van Leeuwen / Kunstenaar,professioneel illustrator

Please reload