Expositie 5 april t/m 30 juni Homecoming


Noefy Gallery heeft de maanden april en mei weer een expositie om trots op te zijn, sterker nog een tekenaar/kunstenaar afkomstig uit Goes waar je in de toekomst vast meer van gaat horen. Het is zijn eerste expositie in Goes na zijn afstuderen, vandaar dat de titel van zijn exposite “Homecoming” is. Martin Pikkaart studeerde in 2012 af aan de AKV Sint Joost, richting illustratie. Hij werkt voornamelijk uit fascinaties zoals texturen, dood, biologie, alchemie, mystiek en mythen. Zo tekende hij voor uitgever Cryptozoic Entertainment sketch cards waarvan de bekendste en gepubliceerde ook te zien zullen zijn tijdens zijn expositie. In de loop van de maand mei zal er een uitbreiding komen op de expositie, een kunstwerkoverzicht speciaal gemaakt voor cd-artcovers van bands in binnen- en buitenland. Recent heeft hij ook het artwork van de cd van Dehumanization gemaakt. Zijn werk in totaal is daarom een must om te gaan zien, zeker als je uit Goes of omstreken komt!

Martin Pikkaard

Werkt voornamelijk uit fascinaties zoals texturen, dood, biologie, alchemie, mystiek en mythen.

Referentie.

Dit zei Martin Pikkaart over de Noefy Gallery:

"Keep calm and continue the good work"