Expositie 1 aug t/m 30 aug Markante illustraties "Vrouw van Rinus " Vincent van Leeuwen


Vrouw van Rinus is het pseudoniem van Vincent van Leeuwen (1986). Een tekenaar/illustrator in 2010 afgestudeerd aan het AKV St. Joost te Breda. Na zijn studie is hij teruggekeerd naar zijn roots ( Zeeuws Vlaanderen ) waar hij nog steeds, te midden van de vergrijzing, werkt aan zijn tekenstijl. Zoals zijn spontane tussendoor tekening gebaseerd op het aquarium en dan voornamelijk de planten. Nieuw werk waarvan hij nog niet weet waar het schip strandt. Een oefening op groot formaat Hoe ‘groot’ kan je gaan met een BIC pen. Dit alles verpakt in een goede thematiek op lekker fout papier zo zegt hij zelf.

Na zijn studie is hij teruggekeerd naar zijn roots ( Zeeuws Vlaanderen ) waar hij nog steeds, te midden van de vergrijzing, werkt aan zijn tekenstijl.

Referentie.

Dit zei Vrouw van Rinus/ Vincent van Leeuwen

over de Noefy Gallery:

"Samen denken hoe een expositie in te richten, bij As kreeg ik alle ruimte om te proberen en kijken wat werkt"