Performance Chrononout


Perfomance-art in Fort Rammekens Chrononaut

Into the Core is een multi-mediale kunstperformance in Fort Rammekens te Ritthem.

Een samenwerkingsverband verschillende kunstenaars en musici uit Zeeland. Chrononaut belooft een spectaculaire audiovisuele trip in het oudste zeefort van West-Europa. Bereid je voor op een reis. Een reis door het universum, een reis in jezelf. Naar de kern. Chrononaut brengt je een totaalbeleving door een combinatie van projecties, toneel, licht- en laser show, animatie, en live muziek. Verschillende kunstenaars, performers en musici uit Zeeland hebben hun krachten gebundeld in dit unieke éénmalige project. Verhalend en abstract, prikkelend, uitdagend. Fort Rammekens, een oud zeefort uit ±1550, is de perfecte locatie voor Chrononaut. Vol inspiratie en met een fantastische akoestiek. Hiervan maakt Chrononaut dan ook dankbaar gebruik. Er zullen een beperkt aantal voorstellingen gegeven worden voor een select publiek, dus wees er snel bij.

1e voorstelling is vrijdag 31 maart

2e voorstelling is zaterdag 1 april

Aanvang van de voorstelling is 20.30 uur en duurt ca. 1 uur.

"Noefy geeft 1 golden ticket weg voor de voorstelling van 31 maart!

Kijk op de facebookpagina van noefy en maak kans op deze unieke voorstelling!"